By using this website you agree to our use of cookies.

No Yes

Marc Deelen terug in de beveiligingsbranche

Na bijna 4 jaar in de liftenindustrie, keert Marc Deelen terug naar de beveiligingsbranche als Regional General Manager Benelux van STANLEY Security. 

Stefaan Wybouw heeft deze rol gedurende een kleine 2 jaar op zich genomen en wij willen hem bedanken voor zijn inzet en enthousiasme. Stefaan zal zich nu opnieuw 100% concentreren op de werkzaamheden binnen de Belgische markt als General Manager van STANLEY Security Belgium.

Marc begon zijn carrière in de beveiliging bij het toenmalige VNV Beveiligingen, dat net een jaar daarvoor het uit de PTT ontstane KPN Risicom Techniek had overgenomen. Twee jaar later was VNV zelf aan de beurt om overgenomen te worden en wel door Securitas. Door een beleidsverandering in 2006 besloot Securitas in 2006 de technische activiteiten af te stoten. In 2008 werd de naam van het bedrijf veranderd van Securitas Systems in Niscayah. Er veranderde veel, maar Marc Deelen bleef managing director. In 2011 werd Niscayah overgenomen door Stanley Black&Decker en ging het verder onder de naam Stanley Security. In 2014 vertrok Marc naar liftenfabricant Otis, waar hij managing director Nederland werd. Sinds kort is hij weer terug bij Stanley Security, waar hij aan het hoofd staat van zowel België als Nederland.

Welkom terug, Marc, en veel succes!