Stanley Security Belgium Contact

Is uw beveiliging op alles voorzien? Is ze gefundeerd op een grondige risicoanalyse? Is ze volledig geïntegreerd in uw activiteiten voor een doeltreffende preventie en alerte interventies? Maakt u optimaal gebruik van gestandaardiseerde en geautomatiseerde systemen om de kosten te drukken? Kan uw beveiliging flexibel meegroeien met uw activiteiten, ook op Europees niveau?

Volledige beveiliging vereist een totaaloplossing

Als grote en meest betrouwbare beveiligingsexpert in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete oplossingen. Die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw branche en uw bedrijf. We maken deel uit van Stanley Black&Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS. Dit laat ons toe om u zowel in uw thuisbasis als wereldwijd doeltreffend van dienst te zijn.

Veiligheid gaat over vertrouwen

Dat vertrouwen bouwen we op met heel concrete acties: punctuele installatie, snelle interventies en de inzet van de juiste middelen en expertise om dingen in een keer goed te regelen. STANLEY Security wil de lat hoger leggen in de beveiligingsbranche. Deze commitment hebben we zwart op wit op papier gezet in de STANLEY Security Service Pijlers. Het omvat vijf servicebeloften waarmee we uw vertrouwen voor de volle 100% willen verdienen. Deze beloften worden onderschreven door onze experts, technici en servicemedewerkers in 14 landen in heel Europa.