By using this website you agree to our use of cookies.

No Yes

STANLEY Assure™

In de specifieke segmenten waarin wij werkzaam zijn, zien wij dat de risico's waaraan onze klanten worden blootgesteld veelal samengevat kunnen worden in een aantal vragen.

Hoe houd ik op een zo efficiënt mogelijke manier overzicht op wie zich wel of niet waar in mijn organisatie bevindt? Hoe weet ik zeker dat mijn bedrijfseigendommen en personeel zijn beschermd, zonder dat ik me druk hoef te maken over inbraak, diefstal of vernieling? En dat er altijd juist wordt gehandeld in geval van nood? Hoe zorg ik dat mijn brandveiligheid altijd op het hoogste niveau is, volgens de geldende wet- en regelgeving?

Maar voordat een passend antwoord op bovenstaande vragen gegeven kan worden, dient zich altijd eerst het vraagstuk aan hoe deze oplossing dan het beste gefinancierd kan worden. Kiest u voor een eenmalige investering of gaat u liever voor een langdurige samenwerkingsovereenkomst? Bij STANLEY Security draait alles om 100% vertrouwen. Wij hechten veel belang aan een sterk partenship met onze klanten waarbij we oplossingen bieden die ieder risico dekken. Ook wanneer er sprake is van al geïnstalleerde apparatuur, beperkte budgetten, of zelfs wanneer er helemaal geen mogelijkheden zijn om te investeren. STANLEY Security biedt daarom nu STANLEY Assure™. Met STANLEY Assure™ bent u verzekerd van de best passende beveiligingsoplossing voor nu en in de toekomst.

Het concept is simpel

Met STANLEY Assure™ kunt u zich met een gerust hart richten op uw kernactiviteiten. U weet dat uw complete beveiliging in vertrouwde handen is: van analyse, implementatie, service en onderhoud tot aan alarmcentraledienstverlening. U hoeft geen investeringen te doen en u heeft direct een duidelijk overzicht op alle kosten. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en producten, uw systemen worden up-to-date gehouden en uw risico's worden regelmatig geïnventariseerd. Dit alles vatten wij samen in een voor u haalbare betalingsovereenkomst die wij voor een bepaalde periode met elkaar aangaan. En mocht uw situatie veranderen, dan passen wij de overeenkomst aan aan uw nieuwe omstandigheden. Een oplossing van nu met oog op de toekomst.

 

STANLEY ASSURE™ BROCHURE

STANLEY ASSURE™ BROCHURE